Onderhoud, Reparatie en APK

Onderhoud, reparatie en APK. De techniek staat niet stil, auto’s worden steeds zuiniger, schoner en veiliger. De technologische maatregelen die hiervoor getroffen worden, zorgen voor een steeds zwaardere belasting op onderdelen zoals de remmen, het onderstel, de transmissie, koppeling en motor. 

Goed onderhoud is een steeds essentiëler onderdeel van een lang autoleven. Zonder onderhoud is er bovendien een grote kans dat u op een ongewenst moment met pech, of erger nog, langs de weg stil komt te staan. Bij Auto- en Bandenbedrijf Ghelen is elke onderhoudsbeurt een fundamenteel detail voor uw veiligheid én portemonnee.

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met alle automerken en modellen, kunnen wij – ongeacht de leeftijd van de auto – alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties uitvoeren. Als u uw auto bij ons in onderhoud heeft, komt u bovendien nooit voor onverwachte verrassingen en ongewenste kostbare reparaties te staan.

Auto- en Bandenbedrijf Ghelen voert alle voorkomende werkzaamheden aan personenauto’s en bestelwagens uit en zorgt er met passie en aandacht voor dat u en uw auto zorgeloos vele veilige kilometers kunnen rijden.